Vi giver et køkken til kr. 250.000 i julegave i år! Bag en honningkage, hvorpå der står ‘Designa’ og vær med i lodtrækningen.
Julen kommer tidligt i år
Vi er i julestemning og gavehumør, og måske er det dig, der bliver den heldige vinder af et nyt køkken!
Du deltager i lodtrækningen ved at bage en honningkage i fri fantasi. Form og udseende er op til dig - så længe der står ‘Designa’ på kagen.
Aflever dit bidrag til konkurrencen i din lokale Designa butik senest d. 14. december 2024. Vinderen udtrækkes d. 20. december 2024 og bliver kontaktet direkte.
Voucher på kr. 25.000 i bytte for en kage
Alle, der bager og leverer en honningkage til konkurrencen, får en voucher på kr. 25.000 i bytte.
Voucheren kan bruges i alle vores butikker… hvis ikke du skulle være så heldig at vinde*.
*Gælder ved køb af komplet køkken for min. kr. 100.000 til 30. april 2025. Gælder ikke hvidevarer, fragt og montering. Voucheren er personlig og kan ikke overdrages til 3. mand. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.
Camilla og Jesper Panoramas honningkagehus
- 600 gr hvedemel
- 50 gr rørsukker
- 100 gr brun farin
- 200 gr honning
- 150 gr smør
- 2 æg
- revet appelsinskal af en appelsin
- en lille knivspids stødt ingefær
- ½ spsk stødt kanel
- 2 tsk. natron
Kom honning, rørsukker og farin sammen med smør i en gryde, og varm det til en ensartet masse. Tilsæt nu appelsinskal, ingefær og kanel i gryden
Lad massen køle af. Derefter kommes mel og æg i dejen og æltes godt sammen. Lad dejen hvile i mindst 24 timer i køleskab.
Dejen rulles ud, 2-3 mm.
Nu skæres sider, tag og vægge ud og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bages i ovnen ved 200 grader i en forvarmet ovn 6-8 min.
Glasur
- 1 æggehvide, (40 gr)
- 140-150 gr flormelis
Pisk flormelis og æggehvide i en skål, i ca. 5 min. Den skal være jævn og blank og danne små toppe. Du kan justere konsistensen med en smule vand, men pas på den ikke bliver for tynd.
Kom glasuren på sprøjtepose og sprøjt den på. Tegn vinduer, dør og tagsten når kagerne er helt kolde, med en glasur og husk at skrive ”Designa” på
Camilla og Jesper Panoramas opskrift på pebernødder
- 250 gr hvedemel
- 150 gr rørsukker
- 150 gr blødt smør
- 1/2 dl piskefløde, 36 %
- 1/2 tsk. sort peber, gerne friskkværnet
- ½ tsk salt
- 1/2 tsk. stødt ingefær
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. bagepulver
Rør sukker og det bløde smør sammen, eventuelt med en håndmikser. Tilsæt fløden, og pisk den sammen.
Bland mel, og alle krydderierne sammen og tilsæt dem i dejen. Ælt dejen med hænderne, det giver det bedste resultat. Lad dejen hvile i køleskab i 1-2 timer.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og bag dit julebag i 7-10 min alt efter tykkelse.
Glasur
Brug samme opskrift som brugt ovenfor til honningkagehuset.
Book et gratis designmøde
Har du brug for sparring i forbindelse med valget af køkken? Det forstår vi godt. Med mange års erfaring forstår vi, at rejsen fra idé til et færdigt køkken kan virke overvældende. Bare rolig. Vi guider dig trygt hele vejen.
Book et uforpligtende og gratis designmøde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for fornyelse eller totalrenovering af køkken, bad eller garderobe.
Find din Designa butik
Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.
Så hvad venter du på?
Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.